Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Адаптивни тренинг планови за трчање

Вие сте тркач кој бара малку повеќе структура, но не знаете од каде да започнете. Адаптивниот план за тренинг може да ви помогне да ги постигнете вашите цели, без разлика…

GARMIN forerunner часовници

GARMIN forerunner се smart часовници со GPS и апликации за професионалнo и рекреативнo трчање и спортски активности, елегантни, вклопливи во секој модерен стил и полни со информации за секојдневен додаток…

Избери перфектен часовник за Маратон

Се пријавивте на маратон… ОДЛИЧНО! Сега дозволете ни да ви помогнеме да ја достигнете вашата цел за маратон со нашите GARMIN часовници за трчање и со карактеристики дизајнирани за маратонци.…

GARMIN мотивира и наградува

Ве мотивираме на натпревар и активен животнен стил! Учествуваше на трка, спортски настан, тура?РЕГИСТРИРАЈ СЕ ЗА ДИГИТАЛЕН ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР 7%!Loading…*Внесените податоци ќе се користат за креирање единствен дигитален код за…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.