НАМАЛЕНИ ВО ЈУНИ

Лето, Active lifestyle

Повеќе >>

GARMIN мотивира и наградува

Ве мотивираме на натпревар и активен животнен стил!GARMIN го поддржува трчањето и спортот генерално, како начин за активен и здрав животен стил. Со таа цел, во рамките на можностите и…

Новата GARMIN EPIX серија

 НОСЕТЕ EPIX. БИДЕТЕ ЕПСКИ. Без оглед на вашите цели за фитнес, премиум активниот паметен часовник epix го има она што ви треба за да ви помогне да стигнете таму.…

GARMIN smart технологија за велосипед

Возењето велосипед е здрава навика, за спорт и натпревар, за рекреација, за авантура, а и за на работа. Кога возите на патека, во непознат терен, outdoor во поле, планина или отворен пат,…