Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Дали знаевте дека вашиот Edge 1030 (исто така и компатибилните 830 и 530) може да ви каже како да станете подобри на велосипед? Како?
Со функцијата Recovery Advisor, вашиот уред ќе го пресмета уморот кој го имате врз основа на параметрите во претходните тренинзи и ќе ве советува колку време би било потребно за ваше опоравување за до наредниот голем тренинг. Всушност ние стануваме подобри од тоа што сме биле кога одмараме правилно, бидејќи тогаш ги обновуваме и зајакнуваме мускулните влакна.

 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.