Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Со трката во Охрид на 03.08.2019 заврши Beach Run 2019
Кај жените победник Јелена Доневиќ од NRC+ Running Клуб, втора Билјана Кираџиева, трета Бојана Јовановска – ЧЕСТИТКИ!

Место BIB Име Презиме Скопје 5К Дојран 5K Преспа 5K Охрид 10К Бодови
1 134 Јелена Доневиќ 00:22:00 00:22:09 00:21:49 01:45:50 00:47:08 5 127
2 191 Биљана Кираџиева 00:19:19 00:18:57 00:18:44 00:38:54 4 110
3 106 Bojana Jovanovska 00:24:36 00:23:38 00:23:57 01:53:01 00:50:32 5 101

Кај мажите победник Андреас Стојановски, втор Мики Попоски, трет Тодор АнчевЧЕСТИТКИ!

Место BIB Име Презиме Скопје 5К Дојран 5K Преспа 5K Маврово 21К Охрид 10К Бодови
1 110 Andreas Stojanovski 00:18:28 00:18:16 00:18:07 01:26:11 00:38:40 5 123
2 124 Мики Попоски 00:18:45 00:18:28 00:18:22 01:26:49 00:40:18 5 101
3 112 Тодор Анчев 00:18:54 00:18:20 00:18:50 01:27:43 00:39:42 5 97

СИТЕ РЕЗУЛТАТИ од Beach Run 2019 на овој линк – https://prvdovrv.mk/results?total


И годинава за победниците во машка и женска категорија подарок GARMIN часовник од најновата forerunner серија.
Професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.