Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Зима, убава на свој начин за секој од нас. За Вас влубениците во адреналинот од СКИ патеките GARMIN Ski & Snowboard outdoor функциите се партнер во зимски авантури. Ваше е безгрижно да уживате. Меморирани се патеката, спустови, скок, локација, брзина, пулс, потрошени калории, време поминато на патеките. Од сите овие податоци во GARMIN Connect добивате анализа за вашиот ден.

Кои модели се препорачани за SKI & Snowboard?

Достапни кај нашите продажни партнери.

GARMIN Partneri Makedonija

Повелете и во нашиот GARMIN Showroom Skopje. 076 306 200

https://garmin.mk/info/showroom

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.