Традиционалниот Скопски Маратон, WizzAir Skopje Marathon ќе се одржи на 04.05.2019.

Градоначалникот на Скопје, Организаторите и домашните врвни атлетичари одржаа прес конференција.

Успешните професионални маратонци и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците.

Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.