Спиењето е важно. Треба да имаме 7 до 9 часа спиење во ноќта. Тоа го подобрува нашето здравје, нашето расположение односно прави да се чувствуваме убаво. Новата advanced sleep monitoring функција во Garmin Connect ви дава преглед колку спиете, колку во лесен сон, колку во длабок и колку во REM фаза на сон.

Со новата верзија advanced sleep monitoring кај Garmin smart часовниците,мерењата се уште попрецизни од претходната.

Изберете го Вашиот GARMIN часовник и имајте ги сите информации од рака!
Серијата Lily, мали и елегантни, за секоја комбинација, за секој ден. Мерат здравствени параметри, фитнес, кардио тренинг, јога.

Venu 2 серија. Премиум smart часовници со amoled екран, следат здравствени параметри, мулти спорт функции indoor и outdoor со вграден презизен ГПС, безконтактно плаќање со Garmin Pay, анимирани вежби за тренинг од повеќе области, трчање, велосипед.

Venu Sq серија која ќе те мотивира на активен ден. Мери здравствени параметри, трчање, велосипед, фитнес, јога, пилатес, кардио, теретана.

Премиум серијата Fenix е за оние кои бараат моќен smart часовник. Ги вклучува сите достапни функции, мониторинг на здравствени параметри, indoor и outdoor активности, вхрадени мапи и навигација.


Во оваа видео GARMIN ги објаснува фазите и методологијата.