Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Решенија

GARMIN нуди многу smart уреди, апликации и решенија кои можат да Ви донесат олеснување и подобрувања во Вашиот секојдневен живот и Вашиот бизнис!
Нашите решенија Ве мотивираат на smart, здрав и активен животенстил.

БИЗНИС НАВИГАЦИСКИ РЕШЕНИЈА
Без разлика дали имате флота на комбиња за испорака , мегународен транспорт со товарни возила, такси компанија, или друга флота возила – сопствениците и менаџерите на овие мобилни средства имаат многу за следење и планирање.
GARMIN drive навигацијата помага да се управува со максимална ефикасност, безбедност и продуктивност.


GARMIN dezl LGV серија за професионални возачи, кога транспортот е Ваш бизнис.

Камери за снимање на возењето, ваше трето око за поголема безбедност на возачите и флотата.

Новите smart модели имаат можност за поврзување со smart телефон а со тоа и опција за LIVETRACK, односно следење на локацијата на возилото во реално време.

Решенија за спортисти и спортски клубови

GARMIN уреди за врвни Спортски резултати и Активен животен стил – одржете ja формата па дури и надминете ги Вашите цели.
Преку OnLine софтверското решение, достапно и како апликација за smart телефон GARMIN Connect, понудено е комплетно анализирање на спортските резултати.
А Garmin Clipboard апликацијата е за Вас тренерите, на неа можете да ги конектирате резултатите од Garmin Connect на вашите членови во тимот и да ги следите далечински резултатите, како и да креирате тренинзи и да комуницирате.

ЗА ТРЕНЕРИ: Можност за далечинско следење на тренинзите на спортистите од клубот преку опцијата LiveTrack – погледнете детално на овој линк

Промотивни цени на GARMIN Sport уредите за Професионални спортисти, Спортски клубови и детски тренинг кампови!
Контактирајте не за детали [email protected] | 078 306 200

Решенија за Терен, Лов, Риболов
GARMIN ГПС уредите со доверливо позиционирање ќе Ви помогнат и олеснат во секое теренско движење. Достапни се повеќе функции и апликации за теренски активности и авантури. Garmin inReach исто така ви овозможува дополнителна сигурност кога сте на недостапни терени, со SOS функциите и сателитска комуникација.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.