Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

GARMIN LiveTrack

GARMIN LiveTrack – следење на движење и активности во реално време!

 

Дозволете Вашите пријатели, фанови и навивачи да го следат Вашето движење и активности преку Garmin Connect Mobile. LiveTrack функцијата овозможува секој кому ќе му одобрите пристап да ги следи Вашето движење и активности во реално време од телефон или компјутер.

LiveTrack е опција вклучена во Garmin Connect Mobile. Кога ќе го поврзете Вашиот компатибилен GARMIN уред со едноставно подесување можете да овозможите опцијата LiveTrack да се вклучува автоматски, односно што стартувате со активност, автоматски да испрати линк до сите на кои сте им одобриле пристап преку email, Facebook или Twitter.  Тие ќе ја добијат Вашата позиција на карта во реално време и некои дополнителни информации од  активноста. За да се оствари функцијата LiveTrack потребно е мобилниот телефон да е конектиран на интернет и преку GARMIN Connect со Вашиот GARMIN уред.


За секакви информации за користење и активирање на оваа услуга стоиме на располагање.
Можностите за нејзина имплементација и придобивките од неа се повеќенаменски.

Контактирајте не на: [email protected] или 078 306 200

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.