Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Тренирате професионално, или рекреативно …. sport, fitness, outdoor авантури?

GARMIN нуди производи кои ги мерат, меморираат и анализираат Вашите активности и резултати, па во online апликација го следите вашиот развој и резултати.

Од елегантните GARMIN Lily, Venu Sq, новиот Venu 2 amoled, најдобриот за трчање Forerunner, па до Fenix премиум серијата смарт часовници, имате партнер и мотиватор со вас.

Популарна е и серијата GARMIN vivo. Од фитнес нараквици кои мертат поминати чекори, скали, време на спиење, ниво на стрес, пулс, па до часовници со GPS за понапредни sport&fitness анализи.


За трчање е препорачана серијата GARMIN forerunner
часовници, за професионален пристап може да се дополни и ленти за мерење пулс на гради и index smart вага. Освен главните параметри за евиденција во трчањето, брзина, темпо, должина, забрзување, пулс, дополнително ви мери и 24/7 дневни активности како поминати чекори, скали, време на спиење, ниво на стрес … со smart конекција сите податоци во реално време се префрлаат на Вашиот телефон.

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Ако барате multisport и стил, тогаш за Вас е серијата GARMIN fenix.

Fenix

GARMIN fēnix® серија - smart Multisport часовници со GPS / GLONASS / GALILEO освен времето, мерат и анализираат пулс, калории, ниво на…

Велосипед? Тогаш препорачуваме GARMIN edge, професионални bike компјутери.

Cycling

Велосипедот е Вашиот спорт или хоби? GARMIN има технологија да Ве мотивира и да ги мери вашите резултати ...…

Прошетки во планина, терени, реки, езера. Ви ја предлагаме Outdoor серијата …

Прошетка, планинарење, кампување, лов, риболов, истражувања, ориентација, geocache, доверливо позиционирање на локација … Garmin outdoor технологија

Outdoor

Прошетка, планинарење, кампување, лов, риболов, истражувања, ориентација, geocache, доверливо позиционирање на ло�…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.