Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Ставре Јаде, со селекторот Ѓоко Динески, се подготвува за историски успеси во нордиско скијање и биатлон.
– Што се однесува до плановите за во иднина не би сакал да зборувам премногу во моментов бидејќи има време до наредните Зимски олимписки игри, но можам да ветам дека ќе се обидам со сите сите сили да остварам пласман и тоа со учество во две дисциплини, биатлон и нордиско скијање (трчање) и да станам еден од ретките спортисти кои успеале да го направат тоа, а да бидам првиот што го направил тоа во Македонија – вели за „Слободен печат” Ставре Јада

Ставре Јада и професионалците со многу успеси зад себе користат GARMIN  часовници за тренинг, мерење и анализа на своите резултати и следење на стратегијата во натпреварите.

GARMIN спортските smart часовници и нараквици со GPS/GLONASS прецизно мерење на должина, време, темпо, пулс, калории, Vo2 , време на спиење, ниво на стрес, ниво на дневни активности 24 часа …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.