Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>

Стојче Петровски, со нов личен рекорд на полумаратон со време 1:26:08, 25 и 25-то место во генерален пласман, одличен резултат од финиширани 1411 полумаратонци.
ЧЕСТИТКИ!
#halfmarathon #personalbest #nrc #macedonia#nike #garminforunner935 #nikerunning #nrcskopje#skopjewizzairmarathon2019 #верувајвосебе


Стојче своите тренинзи и натпревари ги мери и анализира со GARMIN forerunner 935, premium smart sport часовник.
Успешните професионални маратонци, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците.Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.