Александар Кираџиев најдобар во МК конкуренција и второ место во вкупен пласман на полумаратонот Струмица на Улица, а веднаш после него Игор МЦ Јакимовски, па Жан Тосев, Златко Николов, Сашко Јосифовски, Миле Бачески, Игор Стојановски ГИШ.

Во женска конкуренција најдобра Адријана Поп Арсова, второ место Билјана Кираџиева, трета Милјана Ристиќ.

Честитки за сите!

Сите резултати со детали на овој линк – http://www.tagtiming.mk/strumicanaulica/results2019.htm#1_B5AECE

Професионалните атлетичари, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.