Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

На 9 Јуни ќе се одржи Полумаратон Струмица на улица.
За отворање на Струмица Опен Фестивал 2019 учесници од сите возрасти и различни земји ќе трчаат по осветлените булевари на ноќните трки од 5, 10 и 21 километар, а публиката ќе има единствена шанса да ги бодри во нивите напори да се надминат себеси. На минатогодишното прво издание овој спортски настан доби голема поддршка од бројни рекреативци. Се гледаме на улица! 🙂

GARMIN подарува ВРЕДНОСЕН ВАУЧЕР од 600 денари за секој учесник на Струмица на улица 2019 кој може да се искористи при купување на Garmin уреди. Детално на www.garmin.mk/voucher

?‍♂️?‍♀️

Најдобрите тројца во машка и женска категорија во дисциплината Полумаратон, ќе добијат дополнителен вредносен ваучер од:
?1200 денари за трето место ?
?2500 денари за второ место ?
?3500 денари за победниците ?

Регистрацијата е во тек, пријавете се, трчајте, победете 🙂
https://strumicanaulica.jugoistok.org/prijavi_se.html

#СеГледамеНаУлица #garmin #forerunner #fenix #halfmarathon #5K #10K


Успешните професионални атлетичари, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.