Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>

ДОБРЕДОЈДЕТЕ ЛЕТО СО СВЕЖИ АПЛИКАЦИИ ОД CONNECT IQ™

Сега е совршено време да тргнете на отворено и да уживате во авантурите на топлото време. Еве неколку од омилените апликации за лето кои може да ги превземете од Connect IQ.

NATURE’S BOUQUET WATCH FACE, нека часовникот се вклопи во летниот амбиент

CLASSIC TETRIS, лето е, може малку да се опуштиме и да играме тетрис на часовникот

Ако сеуште не си избрал Garmin смарт часовник, еве и неколку предлози

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.