Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Летото е за големи авантури, а GARMIN е секогаш со тебе во нив!
Избери го твојот со намалена цена.

fēnix® 7 премиум серија

Venu® 2 елегантни, напредни функции за здравствени аналитики, мулти спорт

Forerunner® кога трчањето и спортот се во фокусот на твојот дневен план.

Vivoactive 4 серија. Смарт стил, со сите спорт и health stats апликации.

Sport & Outdoor

GARMIN производите имаат 2 години гаранција и бесплатна техничка поддршка.
За повеќе информации слободно контактирајте не:

Online поддршка: https://garmin.mk/support
Телефон за подддршка: 076 306 300 [viber/whatsapp]
email: [email protected]

Ви благодариме за интересот и изборот GARMIN!

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.