×

Cart

Subtotal:

Упатство за користење Alpha

 

GARMIN Alpha системот е ваш веќе докажан партнер за тренинг на кучиња и успешен лов на терен.

Ви споделуваме совети за користење на Вашите Alpha уреди.
Следното видео ги презентира функциите и можностите, кратко тренинг видео.

Како да поврзете нов ремен на Вашата Alpha. Видео инструкции

Како да превземете сателитски мапи на Alpha 200 со BirdsEye

Пред почеток на активно користење во сезоната, убавое опремата да се провери, да се исчисти доколку била последно спакувана после каллив терен. Убаво е да се направи и Update на системот преку Garmin Express. Следното видео е за чистење на опремата.

Направете бесплатен update за Вашите TT15X или T5X ремени.

Да, и Alpha 10 може да користи мапи, со едноставно поврзување на вашиот телефон и апликацијата Garmin Explorer. Погледнете како

Надградба на системот на Вашиот постар Alpha 100 Уред. Видео

Ако сте приметиле некоја неправилност во прием на сателит (локација) или во сигнал, еве видео како да направите reset на вашите ремени.