×

Cart

Subtotal:

Користење GARMIN dezl LGV навигација

На видеото е прикажано чекор по чекор како да почнете да ја користите навигацијата GARMIN dezl LGV, серија за професионални возачи на камион, автобус, комби или кола.

Препорачуваме да ја поврзете навигацијата со апликацијата Garmin Dezl App на вашиот телефон. Добивате информации плус. Погледнете видео со инструкции