Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Користење GARMIN dezl LGV навигација

На видеото е прикажано чекор по чекор како да почнете да ја користите навигацијата GARMIN dezl LGV, серија за професионални возачи на камион, автобус, комби или кола.

Препорачуваме да ја поврзете навигацијата со апликацијата Garmin Dezl App на вашиот телефон. Добивате информации плус. Погледнете видео со инструкции

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.