×

Cart

Subtotal:

Упатство за GARMIN GPSMAP серија

Сите важни информации за користење на Вашиот GPSMAP 67

Погледнете видео инструкции како да почнете да го користите Вашиот GARMIN GPSMAP рачен ГПС уред.

Повеќе објаснување за функциите.

Како да превземете BirdsEye сателитски мапи.