×

Cart

Subtotal:

GARMIN Striker Vivid Fishfinder серија – Упатства за употреба

Се што треба да знаете за Striker Vivid серија Fishfinder за риболов и пловење

Како да го поставите

Објаснување како работи сондата, фрекфенции, длабочини и опфат