×

Cart

Subtotal:

Упатства Tacx тренажери

 

1. Пристап до Tacx апликацијата преку PC или превземање за мобилен телефон / таблет
За користење на Tacx апликацијата на ПЦ треба само да пристапите на овој линк – Tacx Cloud Website: http://cloud.tacx.com

 

2. Почеток со Tacx Training апликација, видео

Повеќе за Tacx Training App

3. Поставување Tacx flux тренажер

4. Споредба помеѓу Tacx flux s, flux 2 и neo 2 smart тренажерите