Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Упатства Tacx тренажери

1. Пристап до Tacx апликацијата преку PC или превземање за мобилен телефон / таблет
За користење на Tacx апликацијата на ПЦ треба само да пристапите на овој линк – Tacx Cloud Website: http://cloud.tacx.com


2. Почеток со Tacx Training апликација, видео

Повеќе за Tacx Training App

3. Поставување Tacx flux тренажер

 

4. Споредба помеѓу Tacx flux s, flux 2 и neo 2 smart тренажерите

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.