Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

GARMIN технологија

Во Garmin, нашата мисија е да ви помогнеме да ја зголемите вашата страст – што и да е тоа. Затоа податоците што ги собира вашиот уред Garmin и карактеристиките за мапирање што ги обезбедува се од непроценлива вредност. Додека работите кон вашите фитнес цели, ќе добиете мерливи докази за тоа колку напорно работите. И додека ја наоѓате вашата следна авантура, можете да ги искористите уникатните карактеристики на картата што ви даваат уште поголема свесност за ситуацијата.

Дознајте повеќе за тоа како овие мапи, метрики и мерења можат да ви помогнат да го искористите максимумот од вашата страст.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.