Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

CLIMBPRO ASCENT


Ги прикажува степенот, растојанието и висината на секое претстојно искачување, помагајќи ви да го измерите вашиот напор во текот на остатокот од вашето искачување.

Модели кои ја имаат функцијата

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.