Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Повелете во недела на 09.06 со почеток во 8:30 часот да ги бодриме сите натпреварувачи кои се охрабрија да бидат дел од овој ПРВ триатлон натпревар организиран од Triogy Racing MKD

И овој спортски настан GARMIN го поддржува со gift voucher за сите учесници и winner voucher за најдобрите.


Успешните професионални триатлонци, а и огромен број рекреативци користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците. Вие само натпреварувајте се, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.