Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

” Трчањето е далеку поефтино од лекувањето! Трчај, биди здрав! “

Ова е совет од Сашо Даневски, искусен тренер со бројни резултати во Македонија и надвор. Тој и со личен пример има докажано дека со трчање, спорт, здрава исхрана можете да си го вратите телото во добро здравје.

Со Сашо можете да тренирате во Fitness Challenge и неговиот Fit2Run тренинг план.
Контакт: 075 308 108, email: [email protected]

Fitness Challenge е единствениот фитнес клуб каде што направена е синтеза од CROSSFIT, TRX, RUNNING, AEROBIC, PILATES, YOGA.
Секој тренинг се изведува под строг надзор на нашиот професионален инструкторски тим и истиот е комплетно однапред испланиран со вид на вежби, број на повторувања и серии и тежини со кои ќе се изведуваат дадените вежби.
Посебно за поединец се изработува индивидуална програма според моменталните психофизички способности, потреби и цели.
Од наведените активности кои ги практикуваме во нашиот клуб, се изведуваат само оние вежби кои се најефективни и најефикасни за максимален ефект на индивидуата.
GARMIN smart часовниците со вградените сензори и апликации, комплетно го следат и анализираат тренингот и резултатите, па и Вас и на тренерот му даваат увид во актуелната fitness & health состојба. Од овие податоци, полесно се прави тренинг план за добри резултати.
Избери GARMIN
Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.