Дали можам часовникот да го поврзам на секој телефон?

Category: Најчести прашања

ДА, GARMIN часовниците се поврзуваат со секој модел телефон, преку Garmin Connect апликацијата која е достапна за Android, Apple, Microsoft. Вие бирате кои информации од часовникот ќе ги примате на телефонот во делот нотификации.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.