Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Здравјето е нешто најважно за секој од нас. Со Health Snapshot функцијата кај GARMIN Venu 2 и Venu 2s премиум смарт часовниците, имате слика за своето тело и кондиција. Погледнете видео како се добива со еден клик на дисплеј.

Venu health snapshot

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.