Празнични попусти

GARMIN часовник е одличен подарок!

Повеќе >>

Весна Кираџиева во домашниот шампионат на Македонија беше трето пласирана, а трката ја финишираше со време од 3:27.20.

ЧЕСТИТКИ!

Весна и успешните професионални маратонци, а и огромен број рекреативци во трчање користат GARMIN forerunner часовници за тренинг, натпревар и анализа на податоците.Вие само трчајте, forerunner мери се што треба да се знае и анализира!

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс …

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.