Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Драги тркачи, со особен мотив ја најавуваме соработката со Garmin Македонија! Секој учесник на Vodno-Matka Trail Marathon 2019 во стартниот пакет ќе добие ваучер во вредност од 1200 денари кој ќе може да го искористи во online нарачка и да доплати на рати!
А победниците ќе добијат дополнителни вредносни ваучери ??

GARMIN e водечки светски производител на ГПС smart часовници. Премиум квалитет, апликации за спорт, тренинг, мерење пулс, ниво на стрес на организмот, анализа на спиењето, GPS локација, мапа и навигација, поврзување со мобилен телефон…100% водоотпорни во секакви услови, 2 години гаранција.
Пронајдете го вашиот нов часовник тука www.garmin.mk/casovnici

Dear runners, Garmin Macedonia will provide each participant of#VodnoMatka with a 20 Eur voucher that can be used for online purchase at www.garmin.mk.

Погледнете ги GARMIN часовниците и изберете го Вашиот.

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.