Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Пешачењето е лесна, а здрава физичка активност и убаво е да ни биде секојдневие. Секој може да го применува, без разлика на возраста и физичката спремност.

GARMIN часовниците имаат вградена функција за пешачење (walk), лесно ја активирате да мери и анализира должина на патеката, пулс за време на активноста, брзина на движење, потрошени калории и повеќе други статистики.
Секој GARMIN часовник ги мери и анализира ефектите од пешачењето конкретно за Вашето тело, за вашите внесени параметри, возраст, пол, тежина, измерен пулс и ви ги презентира резултатите на рака и на телефон.


Со само 30 минути пешачење со умерено темпо, ако имате 75кг, околу 45 години возраст ќе потрошите 140 калории.
Статистиката од дневни активности се меморира и анализира во GarminConnect апликацијата на телефон или компјутер, па добивата една поширока анализа за здравствени параметри на Вашето тело. Погледнете кратко видео за функцијата walk.

—————————————————————————————————————————————————-


Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.