Preloader

ПРОМОТИВНО

ПОДАРОК со сите нарачки за Fenix SOLAR

ПОГЛЕДНИ ПРОИЗВОДИ

GARMIN showroom Скопје

Повелете во нашиот изложбен салон GARMIN showroom каде може да ги погледнете најновите модели часовници, bike компјутери, навигација, тренажери и додатоци.
Нашиот тим стои на располагање да Ви ги презентира функциите, карактеристиките и да Ви даде поддршка во изборот и користење на GARMIN производите.
Овде можете да ги доставите на преглед и сервис GARMIN производите во и после гарантниот рок.


бул.Партизански Одреди бр.107, Карпош 3, наспроти Bazaro и Okta
1000 Скопје | Контактирајте на shop@garmin.mk , телефон 075 313 111
Поддршка за клиенти +389 78 306 200 [viber&whatsapp]

GARMIN овластен продажен партнер
НАВИГАТОР ИТС дооел
бул.Партизански Одреди бр.107
Подружница 1, 1000 Скопје
Тел. +389 75 313 111
shop@garmin.mk / www.garmin.mk
ЕМБС: 7392222 / ЕДБ: 4080019585830
Халк Банка АД / 270073922220152

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.