Wine & Love

Намалени цени во Февруари!

Повеќе >>

Новите GARMIN Lily 2!
Мал, стилски дизајниран часовник со полно smart функции.

Стилски дизајнирана позадина со светол екран на допир

до 5 дена батерија

Мал, модерен смарт часовник со фитнес функции и метално кукиште

HEALTH MONITORING со 24/7 HEART RATE1

FITNESS TRACKING И СПОРТСКИ АПЛИКАЦИИ

Нотификации кога сте поврзани со вашиот iPHONE® или ANDROID SMARTPHONE
GARMIN Pay безконтактно плаќање


Избери го твојот Lily во Anhoch / Neptun / Setec /Polleo Sport / eKupi / Аntarias / или online на garmin.mk.


Зошто Lily е одличен избор за тебе? Ова се дел од неговите главни функции:

Модерен дизајн на дисплеј или паметен екран на допир. И двете во еден часовник.

Мал, стилски паметен часовник за снимање важни податоци за здравјето и фитнесот.

Текстуалните пораки, повиците и потсетниците од календарот се прикажуваат на часовникот со ваков добар изглед? Да точно.

Посебно за жени: менструален циклус и следење на бременост. Дополнително, со бројач на чекори, анализа на спиење, стрес, батерија на телото 3 и многу повеќе

Со апликациите за јога, одење, кардио, вежби за дишење и друго, можете да останете активни и да се грижите за вашата добра форма.

Батеријата на вашиот моден додаток може да издржи до 5 дена во режим на паметен часовник.

Повеќе за функциите и можностите на Lily часовниците

Што кажаа ЖЕНИТЕ во светот за Lily, погледни видео

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.