Март

Месец на жената и пролетта. Намалени цени до 31.03.2023

Повеќе >>

Tacx нуди тренажери со висок квалитет, од ролери и базични тренажери до интерактивни smart тренажери поврзани со апликација со што креираат амбиент на реално возење.
———————————————————————————————————————————————————-

Tacx со многу подароци до 30.11.2022!
Одлични пакети се понудени оваа сезона,
Neo 2T со подарок Motion Plates + Trainer Mat + 6 месеци претплата на Premium пакет апликација.
Flux S со подарок HRM Dual + Trainer Mat + 6 месеци претплата на Premium пакет апликација.
Flux 2 со подарок HRM Dual + Trainer Mat + 6 месеци претплата на Premium пакет апликација.
☎ 076 306 200 / 078 306 200

Избери го твојот …

Додатоци …

 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.

wpChatIcon