Preloader

Подари GARMIN

Избери во Neptun, Anhoch, Polleo Sport ...

Разгледај ги моделите

Контакт

Сите информации за GARMIN во Македонија можете да ги добиете кај нас.
Контактирајте на info@garmin.mk или на +389 78 306 200 [viber&whatsapp]


GARMIN Showroom Скопје – линк со локација
бул.Партизански одреди бр.107
1000 Скопје
shop@garmin.mk | 076 306 200
Понеделник до Петок од 9 до 20ч
Сабота од 10 до 14ч
(освен за празници и време на годишен одмор)
GARMIN Showroom Струмица 
ул.Ленинова бр.90
2400 Струмица
strumica@garmin.mk | 075 306 200
Понеделник до Петок од 10 до 14ч
GARMIN Venu 2 серија
© 2021 Gizzo Consulting @ Navigator
authorized GARMIN dealer

ID 6530133 – TaxNo MK4036009500170 – Head Office:Bosilovo 357, 2431 Strumica, Macedonia
 | info@garmin.mk | +389 78 306 200
Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.