Preloader

Подари GARMIN

Избери во Neptun, Anhoch, Polleo Sport ...

Разгледај ги моделите

GARMIN за Outdoor авантури


GARMIN има smart уреди за секоја Ваша outdoor авантура.
Дали само прошетка, или тура низ непознат крај, можеби trail run трка, или велосипедска рута, smart часовниците и другите GARMIN уреди се со вграден прецизен GPS на кој се надоврзани апликации кои ги снимаат и анализираат Вашите теренски активности и ви ги даваат во секое време важните параметри и податоци за локација, брзина, насока, температура, воздушен притисок, уште колку до целта, која е висинската разлика, ќе се искачувате или спуштате, пораки и повици од телефон со преглед на рака …
Наша препорака за outdoor авантуристи се Fenix или Instinct часовниците

Планинарење во профи ниво? Твој партнер може да се некои од Etrex, GPSMAP и Montana рачните уреди …

Ловот е твојата пасија?

Сакаш да знаеш каде се денес рибите?

GARMIN нуди и многу други уреди за теренски авантури, лов, риболов, offroad возење …
Избери го својот outdoor придружник

Затвори

Најави се

Затвори

Кошничка (0)

Кошничката е празна Нема додадено производи во кошничката.

GARMIN

smart уреди за активен животен стил!

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.