×

Cart

Subtotal:

GARMIN Epix 2 Pro 51mm Carbon Grey DLC Titanium Chestnut Leather

ЦЕЛ ДЕН, СЕКОЈ ДЕН
Освојте го секој час од денот со напредните функции за тренинг, 24/7 следење на здравје и wellness и до 31 ден траење на батеријата во режим на паметен часовник. Погледнете се на неверојатен AMOLED дисплеј со сафирен објектив отпорен на гребење и нов дизајн оптимизиран за поголеми зглобови.

77.480 ден.

SKU : 010-02804-30

Достапност : Распродадено
TestVar id: 21 userid: 17 name: GARMIN Epix 2 PRO 51mm Slate Grey Black VIP: 0 cat: 46 subcat: 8 subsubcat: 0 manufacturer: model: status: 1 image1: 17_2024_86731713751119.webp image2: image3: image4: image5: image6: image7: image8: image9: image10: image11: image12: short_description: <h5><strong><span class="ryNqvb">ЦЕЛ ДЕН СЕКОЈ ДЕН</span></strong></h5> <p><span class="jCAhz"><span class="jCAhz ChMk0b"><span class="ryNqvb">Освојте го секој час од денот со напредните функции за тренинг, 24/7 следење на здравје и wellness и до 31 ден траење на батеријата во режим на паметен часовник.</span> <span class="ryNqvb">Погледнете го сето тоа на неверојатниот AMOLED дисплеј и новиот дизајн оптимизиран за поголеми зглобови.</span></span></span></p> description: characteristics: meta_title: meta_keywords: meta_description: url: measure: order_by: 0 image: 17_2024_86731713751119.webp price: 59980.00 price2: 64980.00 item_id: 19

Слични продукти