×

Cart

Subtotal:

GARMIN forerunner часовници

GARMIN forerunner се smart часовници со GPS и апликации за професионалнo и рекреативнo трчање и спортски активности, елегантни, вклопливи во секој модерен стил и полни со информации за секојдневен додаток на Вашата рака.

Новата серија Forerunner 165. Вие не сте само трчач. Овие часовници ќе ви помогнат да ги постигнете вашите трчачки, фитнес и здравствени цели.

Новите Forerunner 965. Сега во моќно dlc titanium кукиште и amoled display со сите премиум running, triathlon & sport функции.

Новите Forerunner 265, amoled дисплеј и напредни функции

Новите forerunner 255 и forerunner 955 серија

 

Forerunner 55 серија, стартувајте со трчање …

Кој е најдобриот Forerunner за тебе?

Погледни видео со споредби

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за  вашиот ден воопшто. Мерат пулс 24/7, вкупни дневни движења, ниво на стрес на организмот и начин на спиење, во тек на тренинг мерат исто така пулс, време, растојание, рута, VO2max, ниво на тренинг, препорачан одмор, сумиран резултат, а сите резултати се меморираат и се достапни за различни анализи на телефон и компјутер во апликацијата Garmin Connect и се појдовен показател за вас и вашиот тренер, како би можеле да го следите и планирате Вашиот напредок.
Погледнете детално за Running Dynamics и Physiological Measurements во GARMIN часовниците – кликни – отвори линк

 

Вие само трчајте и натпреварувајте се, а GARMIN forerunner мери и анализира се што е потребно од вашиот тренинг, трка и секојдневие!

 

 

 


Изберете го Вашиот forerunner часовник кај нашите продажни партнери Anhoch, Neptun, Setec, PolleoSport или online нарачка на www.garmin.mk/forerunner