Новите Venu 3

Достапни за преднарачка

Повеќе >>

ЈА ДОБИВМЕ ВАШАТА ИГРА

Од опсегот на возење до последниот удар, постигнавме револуционерен напредок во играта на голф. Нашите уреди вклучуваат монитори за лансирање, пронаоѓачи на опсег и паметни часовници кои ќе ве стават на патека за нови ниски позиции со увиди и податоци што ви се потребни за да играте најдобро – без разлика на вашата возраст или ниво на вештина. Без разлика дали само уживате во играта или сакате да ги избричите ударите од вашиот хендикеп, ќе добиете функции како што се:

 

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.