НАМАЛЕНИ ВО ЈУНИ

Лето, Active lifestyle

Повеќе >>

Venu 2 часовници – Се што Ви треба и повеќе од тоа …

Вашиот Venu® е повеќе од паметен часовник. Тоа е вашиот врвен партнер на зглобот полн со функции кои ќе ви помогнат да ги постигнете вашите цели за здравје и фитнес.…

Забавни апликации за часовникот во лето

ДОБРЕДОЈДЕТЕ ЛЕТО СО СВЕЖИ АПЛИКАЦИИ ОД CONNECT IQ™ Сега е совршено време да тргнете на отворено и да уживате во авантурите на топлото време. Еве неколку од омилените апликации за…