Март

Месец на жената и пролетта. Намалени цени до 31.03.2023

Повеќе >>

Модерниот начин на живот, се поголемата потреба од информации, мерење физичка активност, спорт, outdoor и здрав животен стил ги насочија светските производители кон smart часовници кои мерат и нудат многу информации на Вашата рака.


GARMIN e водечки светски производител во оваа област. Понудени се неколку серии со многу различни модели за секоја потреба и секој животен стил.
Ќе издвоиме некои часовници кои се најпопуларни …

Venu 2 plus e серија која овозможува да одговорите на повик од часовникот кога Вашиот телефон е во близина. Универзална големина на оквирот од 43 мм.

Моќната премиум серија Fenix 7!Новите Venu Sq 2! Сега со amoled display, повеќе спортски и здравствени анализи, повеќе бои за секој стил.

Најелегантниот за неа, мал, стилски и smart Lily


Новата серија GARMIN venu 2, елегантни smart часовници со amoled екран на допир, Ваш водич во активен и здрав живот. Понудени се две големини, 45мм машки и 40мм женски дизајни, со многу смарт функции. Разгледајте ги моделите

Тука е и популарниот Venu sq, часовник со полно smart, sport и health stats функции

Популарна unisex комбинација е серијата Vivo, моделите Vivoactive 4 и 4s за жени

Од серијата Fenix за жени и девојки најпопуларни се моделите GARMIN fenix со ознака ”s” верзија, multisport, smart часовници со елегантен стил и големина прилагодена на женска рака, достапен и во други бои и комбинации со дополнителни ремчиња …

Популарна и со многу задоволни корисници е и премиум серија fenix 6 и fenix 6X, каде се понудени и модели со соларно полнење


За трчање, најмасовниот начин за здрав и активен животен стил, дали професионални натпреварувачи или активни рекреативци, тука е GARMIN forerunner серијата smart часовници. Имате комплетна анализа на Вашиот тренинг и 24 часа анализа на сите активности.

Forerunner

GARMIN forerunner часовниците ги мерат сите потребни параметри од вашиот тренинг и за вашиот ден воопшто. Мерат пулс 24/7, вкупни дневни движења, ниво на стрес на организмот и начин на спиење, во тек на тренинг мерат исто така пул…

Најголем избор модели нуди unisex серијата GARMIN vivo, фитнес нараквици кои мерат пулс, калории, поминати чекори, фитнес нараквици со ГПС за трчање, часовници vivoactive во повеќе бои …

Vivo

Vivo серија smart нараквици и часовници со GPS за следење на Вашите дневни активности. Fitness. Walk. Run. Play. Bike. Swim. Golf. Climb. …

Ако пак сакате моќен outdoor multisport smart часовник со отпорност на секакви надворешни услови, подготвен за секакви теренски авантури и специјални задачи, тогаш ви предлагаме GARMIN Instinct

За љубителите на “класични„ часовници тука е серијата vivomove, изглед на класичен часовник со smart функции,  мерење пулс, дневни активности, време на спиење, ниво на стрес …

Vivomove 3

Новата серија hybrid smart часовници со аналоген часовник. Поголем избор на бои и дизајни. Нови функции…

ЛУКСУЗНАТА ПРЕМИУМ СЕРИЈА MARQ ЗА СИТЕ СО ПРЕФИНЕТ СТИЛ

MARQ

Marq. Луксузна серија паметни часовници. Потрагата за перфекција завршува тука. Премиум изработка, врвен дизај…

Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.