Preloader

Одиме кон 2023!

Одберете го својот GARMIN во супер цени и уживајте во празниците

Повеќе >>

Поддршка

Нашиот тим Ви стои на располагање заеднички да го разрешиме секој настанат проблем при користењето на Вашиот GARMIN производ.
Пополнете ја контакт формата и испратете до нас.Во ГАРАНТЕН РОК или пост-гарантен кориснички период, слободно обратете се на нашиот email info@garmin.mk, 076 306 200 или
078 306 200 [viber&whatsapp] во најкраток рок ќе Ви одговориме со решение.


Ако имате потреба за сервис или реализирање на гаранција, погледнете на дадените линкови.

Како да постапам за достава во сервис – https://garmin.mk/info/servis/

Детали за Garmin 2 години гаранција – https://garmin.mk/info/warranty/


Ви благодариме што купувате GARMIN во Македонија.

Со секој GARMIN производ купен во МК придонесувате за подобрување на нашата услуга кон Вас корисниците, за поддршка, стручен развој и проширување на нашиот локален Garmin тим, за нашата поддршка на настани, спортисти.


Ако сакате подетално да ги запознаете GARMIN производите, на овој линк е youtube каналот со видео објаснувања за сите модели, нивни карактеристики и можности. Можете да изберете и превод. ЛИНК – https://www.youtube.com/garminretailtraining


На линковите подолу се дадени кратки упатства за различни серии и модели на Garmin.


Како да направите БЕСПЛАТНА НАДГРАДБА на Вашиот GARMIN производ – GARMIN Express – link


Превземете GARMIN BaseCamp™ – Софтвер за преглед, анализа и планирање теренски активности – link


Garmin Connect e online апликација која ги снима, чува, анализира и споделува сите ваши health, sport и fitness активности, ВИДЕО ИНСТРУКЦИИ ЗА ПОВРЗУВАЊЕ СО CONNECT – link


Креирај тренинг план во Garmin Connect – видео упатство link


GARMIN Explore мобилна апликација – link


Кратко упатство за GARMIN навигација серија >link>


Restart за GARMIN часовници >линк>


Reset за GARMIN nuvi, drive и dezl серија >линк>


Reset за GARMIN fenix серија >линк>


Поддршка за користење ALPHA систем > отвори линк >>

WiFi надградба на систем и карта кај GARMIN dezl 580 LMTD

Dog Tracking со GARMIN часовник видео инструкции

ЗАМЕНА НА БАТЕРИЈА КАЈ GARMIN HRM СЕНЗОРИ видео инструкции

BirdsEye Сателитски мапи – активација и инсталација

GPSMAP 722xs plus упатства


GARMIN GPSMAP 66 серија – упатства

GARMIN Striker Fishfinder серија – видео упатства

GPSMAP 722xs plus упатства

GARMIN Venu 2 – прво вклучување и користење

Reset за GARMIN venu часовник > отвори линк >

Поддршка при користење Tacx тренажери

Компанијата Гиззо Консалтинг дооел, како авторизиран GARMIN партнер и увозник комплетно го застапува GARMIN во Македонијаобезбедува целосна техничка поддршка, сервис и корисничка поддршка. Дистрибуцијата на производите и прием во сервис ја вршат и нашите овластени продажни партнери.


Прием за проверка во сервис и техничка поддршка кај овластен партнер
GARMIN Showroom Skopje НАВИГАТОР ИТС дооел
бул.Партизански одреди бр.107, Карпош
1000 Скопе
076 306 200


Слободно контактирајте не на info@garmin.mk или 078 306 200 [viber&whatsapp].Гарантен лист и кратко упатство / Декларација


Close
Sign in
Close
Cart (0)

No products in the basket. No products in the basket.